Over ons

FAMILIEBEDRIJF SINDS 1984

Wij zijn een familie poeliersbedrijf en groothandel die voornamelijk kipproducten produceren voor slagerijen, horeca
en horeca groothandel.

In 1984 ben ik, Gert, samen met mijn vrouw Erna, na het behalen van het poeliers-diploma, begonnen als poeliersgroothandel. Zodoende hebben we nu al meer dan 30 jaar ervaring met het verwerken van kip tot diverse kipproducten en leggen we ons steeds meer toe op het produceren van kipproducten zoals kipsaté van kipfilet, dijenvlees, droog of nat gemarineerd, gemarineerde kippen, uitgebeende en gevulde kippenbouten etc.

Wij bleven en blijven ons als bedrijf ontwikkelen en hierdoor groeit ons bedrijf, mede ook door de export, nog steeds. We hebben diverse keren onze productie uitgebreid om de vraag bij te kunnen blijven. Daardoor zitten wij nu op onze huidige locatie in Nijkerkerveen.

kwaliteit voor kwantiteit!

Onze producten worden uitsluitend vervaardigd van scharrelkippen, Beter Leven kippen, halal kippen en Landhoenen, welke wij dagelijks inkopen bij vaste leveranciers en slachterijen. Hierdoor hebben wij grip op de kwaliteit die u van ons vraagt en van ons gewend bent en zijn wij in staat om een compleet assortiment te leveren.

Elke dag snijden onze vakkundige medewerkers op een ambachtelijke manier het vers aangeleverde vlees. Dit gebeurt uiterst zorgvuldig en leveren we voor elke klant maatwerk. Bij ons gaat kwaliteit voor kwantiteit!

Hygiëne
Hygiëne is een punt waar wij persoonlijk veel zorg aan besteden. Wij controleren met Arga-controle regelmatig of onze ruimtes, materialen, machines en voertuigen voldoen aan de hoogste gestelde hygiënische normen. Daarnaast worden onze producten regelmatig door een extern laboratorium getest en gecontroleerd. Onze medewerkers werken volgens de huidige geldende wettelijke hygiëne normen en we leren onze medewerkers deze standaard blijvend toe te passen in de praktijk. Zo weten wij dat u als klant de beste kwaliteit krijgt. Alle onze producten, of het nu van leverancier, productie, overslag of aflevering is, worden constant gekoeld.

geen
groeibevorderaars

volledig
antibioticavrij

ONBEPERKT TOEGANG
TOT VOER EN WATER

In de buitenlucht
opgegroeid

OP ZOEK NAAR EERLIJKE KIPPRODUCTEN?

Bent u op zoek naar kipproducten, wilt u meer weten over onze kipproducten
of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op.